Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că alături de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a inspectat campusul Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

Ion Lungu și Razvan Burleanu la  Liceul cu Program Sportiv SuceavaPrimarul a menționat că s-a ajuns la un acord privind realizarea unui Centru de excelență pentru copii și juniori în municipiu.

„Am convenit astăzi, cu președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, realizarea unui Centru de excelență pentru copii și juniori la Suceava. Campusul modern al Liceului cu Program Sportiv este un atu în plus pentru un astfel de parteneriat între FRF și Primăria Suceava.
Infrastructura sportivă rămâne o prioritate pentru Primăria Suceava și în acest an. Am alocat bani pentru tribune și vestiare la terenul cu suprafață sintetică de la LPS, începem lucările la Sala Polivalentă și vom face lucrări de modernizare și consolidare la Stadionul Areni, dar nu renunțăm nici la ideea construirii unui nou stadion”, a afirmat primarul Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.