Actualul primar al municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat ieri că își dorește să revină la partidul său de suflet, adică la PNL, asta după ce, săptămâna trecută, candidatul PNL-ului la funcția de primar al municipiului Suceava, Ioan Balan, susținea că Ion Lungu nu a fost un om de echipă în construirea unei strategii de dezvoltare a municipiului Suceava.

Tot Balan mai sublinia atunci că de câte ori a venit vorba de proiecte extrem de importante, Ion Lungu a fost lipsit de viziune și a avut o atitudine de blocare a acestor proiecte.

„E o situație jenantă. Eu nu sunt supărat nici pe Flutur, nici pe PNL.  Eu cred că suntem într-o fază în care fiecare își joacă șansele lui. O să-mi lansez candidatura oficial, la momentul potrivit. Cu toate speculațiile, sau cu tot ce s-a întâmplat, să nu uităm că eu dacă am luat niște decizii, le-am luat spre binele sucevenilor, și nu pentru mine personal. Au fost decizii benefice, iar datorită acestora, au mai ajuns vreo 20 de milioane de euro în municipiul Suceava”, a spus primarul Sucevei.

 

„Eu sunt mai vechi în PNL ca cei care se dezic astăzi de mine”

Totodată, Lungu a amintit și de perioada în care deținea funcții importante în partid.

„Eu sunt un om de dreapta. Sunt atașat de PNL. Visul meu este să mă întorc în PNL, iar acest lucru o să se întâmple, chiar dacă astăzi se dezic unii de mine. Așteptăm momentul oportun.  Unii care sunt de jumătate de an în PNL, se dau mari pnl-iști. Eu am fost 10 ani de zile președinte la municipiu, președinte pe județ, am făcut eforturi, am ținut acest partid în spate. Să nu uităm că sunt mai vechi ca cei care se dezic de mine în partid.

 

Cum comentează Lungu declarațiile celor din PNL

„Sunt declarații făcute într-un moment de oportunitate pentru ei. Eu nu sunt supărat pe ei. Eu am intrat în politică pe când eram în PNL, iar așa vreau să și ies, tot din PNL”, a conchis Ion Lungu, edilul municipiului Suceava.

 

 

 

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.