Fotoliul primarului Lungu a fost dorit de deputatul Ioan Balan, oficial, încă de acum câțiva ani, iar această dorință se amplifica parcă, cu trecerea fiecărei zile.

Astăzi, lucrurile nu mai seamănă cu ceea ce își imagina Ioan Balan, astfel că, cel mai probabil, actualul edil, Ion Lungu, va fi candidatul PNL-ului pentru funcția de primar al Sucevei.
„S-a făcut un sondaj la PNL și înțeleg că la nivel central trebuie să se ia o decizie. Până când Partidul Național Liberal nu ia o decizie, eu nu fac niciun fel de comentariu. Când va exista o poziție oficială a partidului, atunci voi comenta. Eu cred că orice partid care se respectă, se raportează mai întâi la primarul în funcție. Nu m-am înscris în PNL, dar dacă ținem cont de dorința mea de a intra în PNL, acest lucru este posibil. Știți bine, că sunt un om de dialog și de colaborare. Nu am niciun reproș la adresa nimănui. Voi lua decizii și de data aceasta, ca de obicei, în interesul sucevenilor. Prin tot ce am făcut, am ales în interesul sucevenilor”, a spus Ion Lungu.

Lungu: „Alții care mă fac traseist, au mai multe trasee ca mine”
Totodată, Lungu a mai menționat faptul că nu regretă nicio decizie politică pe care a luat-o până acum, pentru că toate deciziile au avut un singur obiectiv: binele sucevenilor.
„Eu am fost doar la PNL și la PDL, deci, nu sunt traseist politic. Când am trecut, am făcut-o tot pentru suceveni, pentru că am vrut să fie bine pentru oraș, iar azi dacă voi candida, tot în interesul lor o voi face. Pot să candidez din partea PNL, sau independent. Alte variante sunt excluse”, a subliniat edilul Sucevei, Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.