Ca în fiecare an, după data de 20 aprilie, începe acțiunea de distrugere a cuiburilor de ciori din Suceava. Anunțul a fost făcut de viceprimarul sucevean Marian Andronache.

„Este o acțiune solicitată de mai mulți cetățeni. Am primit multe sesizări în această privință, mai ales în această perioadă de carantină și autoizolare la domiciliu.
Lucrările vor începe din 27.04.2020 (luni), ora 8:00 și vor fi executate de colegii de la sectorul spații verzi, din cadrul Direcției Generale a Domeniului Public Suceava, cu ajutorul unui utilaj cu nacelă”, a declarat Marian Andronache. 

Potrivit viceprimarului sucevean, intervențiile se vor realiza pe domeniul public al municipiului Suceava, nu și pe domeniul unor instituții sau al unor entități private.

„Operațiunea va dura două săptămâni și va fi demarată inițial în toate parcurile din municipiu care prezintă cuiburi de ciori, după care vor fi soluționate rând pe rând solicitările din partea cetățenilor.Pentru a face sesizări în această speță, vă rog să îmi scrieți mesaj”, a transmis viceprimarul Marian Andronache.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.