Președintele Consiliului Național al PSD, Mihai Fifor, a început să sune lideri județeni pentru a discuta viitorul partidului în scenariul succesiunii la tron, au relatat surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Potrivit surselor citate, Fifor cheamă lideri PSD la discuții pe tema situației din partid după alegerile europarlamentare, în contextul în care doi vicepreședinți PSD, Marian Oprișan și Robert Negoiță, au cerut deschis demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD.

În discuțiile interne din PSD, Mihai Fifor este vehiculat printre alți potențiali succesori la funcția de președinte PSD, dacă se va ajunge în această situație, pe lângă Viorica Dăncilă, Lia Olguța Vasilescu, Marian Oprișan sau Eugen Teodorovici.

În paralel, premierul Viorica Dăncilă a chemat la Palatul Victoria, luni, nu doar miniștrii, ci și mai mulți lideri județeni, fiind așteptate discuții tete-a-tete a prim-ministrului cu șefii filialelor PSD, spun surse din partid.

Analiza alegerilor și o eventuală schimbare de lider PSD se vor discuta în viitorul CEX care s-ar putea desfăsura in mai multe runde, spun surse din partid.

Stiri pe Surse

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.