Marian Andronache, președintele PMP Suceava și candidatul formațiunii politice la fotoliul de primar al Sucevei la alegerile locale din acest an a pierdut cu grație această bătălie. Domnule Marian, ai avut o șansă pe care o singură dată în viață o are un om și nu ai știut ce să faci cu ea!

Să ne amintim! Ai fost adus în PMP de Corneliu Popovici, un om căruia putem să îi reproșăm multe, mai puțin că nu știe să facă politică, care ți-a oferit funcția de vicepreședinte, la nivel național, al partidului, pentru a te promova. De asemenea, urmare a unei negocieri dintre liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, și Ion Lungu, tu, domnule Marian, deveneai viceprimarul Sucevei. Asta după ce, de-a lungul anilor, din 1992  până în 2016, ai stat într-un con de umbră, neremarcându-te cu nimic la Direcția Domeniului Public pe care o reprezinți!

În mandatul de viceprimar, în nenumărate rânduri, în loc să fii la serviciu, domnule viceprimar Marian Andronache puteai fi găsit la Peco sau erai la București în interese personale. Gurile rele spun, domnule Marian, că ți-ai fi decontat deplasările în Capitală, fie pe Primărie, fie pe Partid!

Patru ani mai târziu, în 2020, PMP scoate un scor bun și obține patru mandate de consilieri locali, însă, pentru nerespectarea înțelegerii, pentru lipsa de profesionalism, pentru lipsa de la locul de muncă, pentru lipsa calităților de lider, pentru lipsa calităților de negociator, stimabile Marian Andronache, cu patru consilieri locali PMP, cu locul doi în opțiunile de vot ale sucevenilor, pleci înapoi șef la Domeniul Public.

Să nu uităm că în 2016, cu doar două mandate de consilier local, înlocuiai pământul de flori cu bețișoarele parfumate din biroul de viceprimar.

Lipsa de experiență nu poate fi enunțată, pentru că faci politică din 1992, colaborând cu toți edilii Sucevei, însă lipsa de profesionalism, lipsa calităților de lider și de negociator, faptul că nu știi să faci politică și faptul că iei de bun tot ceea ce ți se șoptește „în cască”, fără să verifici dacă îndrumările sau sfaturile din manual ți se potrivesc cu adevărat au condus către pierzanie!

Domnule Andronache ești un pierzător, fără doar și poate, însă electoratul Partidului Mișcarea Populară speră că nu vei face cu Organizația Județeană ceea ce ai făcut cu Organizația Municipală, pentru că, dacă vei trata tot partidul așa cum ai tratat Organizația Municipală, PMP se va pierde în Istorie și va fi un perdant, deși are oameni cu potențial și pregătiți care pot face diferența.

Domnule Marian, zeci de oameni din teritoriu se plâng de lipsa ta de bărbăție! Zeci de oameni din teritoriu reclamă că ai dat partidul pe mâna celor din jurul tău, depășit fiind, de multe ori, de situație!

Domnule Marian, mulți oameni din teritoriu spun că partidul nu e condus de tine și nici măcar de un alt bărbat!

Mulți din teritoriu spun, domnule Andronache, că în loc să controlezi ești controlat! Și, recunosc că mai spun unii și ceva de o drujbă și de un pom care nu fac … mare lucru!

Mariane, mă dezamăgești, Mariane!

P.S. Domnule Marian Andronache v-ați născut talent și ați murit speranță! Cu toate acestea, vă doresc însănătoșire grabnică, putere de a învăța să pierdeți și, trebuie să recunosc: la fel ca și dumneavoastră, în campania electorală, și eu îmi doresc un oraș mai curat! Am încredere că va fi mai verde cu dumneavoastră la Domeniul Public! 

3 Responses

 1. SuperTzeapa.org

  LOLOZAUR! PMP Suceava se duce la vale. Marian este o marioneta controlat de Anca Sidor Gatlan. Hai sa spunem adevarul. Marian doar a citit comunicatele de presa scrise de Anca, comunicatele care ii erau adresate lui Lungu. Marian nu crede asa ceva despre Lungu (asta a zis-o chiar el), dar daca Anca Sidor Gatlan asa a considerat, asa a procedat.
  Oricum, Marian nici nu prea a vrut sa castige ceva la primarie. El doar si-a pregatit terenul pentru alegerile din decembrie. Atat dumnealui, Marian Andronache, cat si Anca Sidor Gatlan, vor candida din partea PMP pe Colegiul Suceava, pentru functiile de deputat si senator. Iar fratele Ancai Sidor Gatlan, Sidor de la Campulung Moldovenesc, va candida si el pentru o functie de demnitar pe zona Campulung.

  Desi sunt si alti oameni valorosi in partid, unele locuri sunt rezervate din timp pentru “scule de bascule”.

  PMP va deveni Pro Romania 2. Atat electorat va avea. PMP e un partid condus si controlat de Anca Sidor Gatlan si fratele ei. Marian Andronache este doar un “papițoinăn”.

  Sanatate multa domnului Marian Andronache. Doamne Ajuta Mariane, si vesnica pomenire pentru PMP.

  PS: PMP! Pregateste-te de o surpriza! Voi divulga o parte din ***turile (secretele) voastre. Lumea trebuie sa stie cum ati cheltuit in campanie banii publici (platiti din taxe si impozite ale cetatenilor). Lumea trebuie sa stie ce blaturi si jocuri murdare ati facut. Lumea trebuie sa stie ca Anca Sidor Gatlan a luat procent din incasari de la firmele cu care a colaborat. 700 de milioane in total? Hehe. In curand va spun!!

  Răspunde
 2. catalin

  Stau si ma intreb cum sa-l definesc pe Marian Andronache. Omul cunoscut ca fiind vicele care nu a facut nimic sau vicele necunoscut ??!! Cum a reusit rezultatele astea atarnandu-i obscuritatea de gat, nimeni nu stie !!??

  Răspunde
 3. SuperTzeapa.org

  Din categoria “Stiati ce a facut PMP la Suceava?”

  Daca veti intreba candidatii PMP de la locale cati bani li s-a cerut de Anca Sidor Gatlan pentru afise, vi se va raspunde ca “1 LEU”. Iar doamna Anca Sidor Gatlan a negociat la tipografie pretul de 0.64 LEI pentru afis. Unde s-a dus diferenta? Ghiciti voi cine a facut profit in campanie.
  Apoi … de veti cerceta un pic, veti fi surprinsi sa aflati ca la intalnirea de la Mitocul Dragomirnei (invitat Eugen Tomac – 6 septembrie 2020) bauturile (apa minerala si sucurile) au fost achizitionate, cu suma de 200 de milioane, de la restantul Ancai Sidor Gatlan, si anume Taverna Bachus. Bauturi de 200 de milioane de lei. Bauturi la pret de restaurant.
  Pe langa acest fapt, Anca Sidor Gatlan mai dorea si o factura de 60 de milioane de lei, pentru 3 ore de chirie, de la pensiunea care a gazduit evenimentul. Doamna de acolo a banuit ca va fi ceva suspect si a zis refuzat-o.

  Asta e doar o parte din ceea ce a facut “cineva” in PMP. Daca tot s-a vorbit de transparenta in campanie, cum ar fi ca cei din PMP sa arate cheltuielile facute si beneficiarii. Sau le e rusine cu suma cheltuita pentru reclamele de pe facebook.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.