Spectacolul va avea loc în data de 17 martie, ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

După „Mă mut la mama” și „Mă mut la…tata?” a apărut și partea a treia: „Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!”. O trilogie de comedie, primul serial de teatru, din Romania.

Mama are un iubit. Asta nu ar fi o problemă. Totuși, are aproape 60 de ani. Nici asta poate nu ar fi chiar o problemă. Doar că baieții ei nu sunt de acord. Dragostea lor trebuie să îi fie suficientă. Iubitul vine în casă. Băieții încearcă să scape de el. Partea bună este că iubitul ei are un suflet bun și nu se supără pe ei. Partea rea este că nu are când să se supere pe ei, pentru că i s-au pus laxative în băutură. Câte? Cam câte să îl țină la baie ocupat o zi întreagă.

Până la urmă, dragostea învinge, băieții pleacă la casele lor și mama rămâne singură cu iubitul ei. Ai senzația că nimic nu se mai poate întâmpla.

Așa e: doar ai senzația!

Pentru că… mai vine cineva. Soția lui!!

Am putea numi spectacolul „Mama, iubitul ei și soția acestuia”. Dar ar fi păcat. Trilogia „Mă mut..” trebuie să meargă până la capăt.

„Mă mut la mama” i-a făcut pe oameni să râdă atât de tare, încât a fost nevoie să inventăm „Mă mut la…tata?”. Succesul a continuat, așa că hai să vezi dacă „Ma mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!!!”
Distribuția: Adriana Trandafir – mama, Adrian Păduraru – iubitul mamei, Carmen Tănase – soția lui, Andreas Petrescu – Andrei (fratele mai mare), Anca Dinicu / Doina Teodoru – fata de la masaj erotic, Ioana Ancea / Oana Pușcatu – polițista și
Gabriel Fătu – Gabriel (fratele cel mic).

Costume: Eliza Munteanu

Regia tehnică: Dan Ionescu

Regia: Gelu Colgeag

Prețul unui bilet este de 60 lei și 50 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.