Europarlamentarul Monica Macovei a făcut în ultima zi a anului o serie de urări de ”la mulți ani”, între care a inserat și o promisiune politică pentru prima parte a lui 2015. Fostul prezidențiabil a anunțat că la începutul lui 2015 va apărea structura politică pe care a promis-o și a anunțat-o chiar după scrutinul prezidențial.

”România nu poate merge mai departe cu partide politice anchilozate în corupție și obosite de democratie. De aceea, la începutul lui 2015 ne vom reuni într-o structură nouă și vom începe transformarea României”, a punctat Macovei pe Facebook.

Iată mesajul integral al Monicăi Macovei, postat pe 31 decembrie:

”Dragi prieteni,
Îmi doresc ca în 2015 să arătăm că suntem parte a unei națiuni care și-a asumat definitiv libertatea și democrația, să ne bucurăm de mai multă dreptate, mai mult respect și să ne împlinim individual și împreuna dreptul la fericire.
Luna noiembrie a anului 2014 a unit românii din țară, exil și diaspora. Românii au arătat că nimeni nu-i poate umili și că luptă pentru drepturile lor. România are un viitor cu astfel de oameni puternici, drepți și curajoși,
România nu poate merge mai departe cu partide politice anchilozate în corupție și obosite de democratie. De aceea, la începutul lui 2015 ne vom reuni într-o structură nouă și vom începe transformarea României.
Vă doresc un An nou magic și fericit, cu decizii bune pentru țară și pentru familiile voastre!”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.