Fostul viceprimar cu atribuții de primar, Tiberiu Maerean, și fost coleg de partid cu Nistor Tătar candidatul PSD, la alegerile din vară a făcut o prognoză cu privire la ceea ce se va întâmpla în 5 iunie la Rădăuți.

Acesta nu vede cu ochi buni alegerea lui Nistor Tătar pentru scrutinul din vară și consideră că în PSD Rădăuți sunt candidați social democrați mult mai buni. „Cred că PSD-ul are și oameni mult mai buni decât domnul Nistor Tătar. El s-a cam erodat, iar de-a lungul vremurilor am văzut fel și fel de fețe ale caracterului dumnealui. Acesta este Nistor Tătar”.
Întrebat pe cine ar vedea din rândul social democraților, din organizația PSD Rădăuți, ca fiind cel mai viabil candidat pentru alegerile din vara, Maerean nu a dat nici un nume rezumându-se în a spune că se putea alege un candidat mai bun decât Tătar.
„Nu pot să vă dau un nume pentru că ar însemna să îndrept atenția asupra unei persoane care nu se știe dacă dorește să candideze și nici nu îmi pot permite acest lucru. Este un atribut al organizației și este rezultatul unor discuții cu persoana respectivă sau cu mai multe persoane. Se putea alege un candidat mult mai bine intenționat decât domnul Tătar”, a afirmat Tiberiu Maerean.
Despre șansele lui Nistor Tătar în a câștiga primăria Rădăuți, fostul viceprimar cu atribuții de primar, a spus că nu îl vede triumfător în vara aceasta, în fața contracandidatului PNL, Cătălin Miron.
„Sigur că va fi votat. Acuma nu se știe în ce proporție. Nu cred că într-o proporție prea considerabilă pentru că el nu a arătat ce poate în toți acești ani de când este director la Servicii Comunale, de când a preluat conducerea organizației PSD Rădăuți și de când s-a implicat în activitatea de administrație publică. Oamenii au cam văzut în ce direcție merge domnia lui. Din păcate, domnul Tătar va face ca PSD-ul să piardă alegerile în municipiul Rădauți”, a conchis Maerean.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.