Fiind ultima zi de campanie electorală, ideile tot mai aprige ale staff-ului de campanie al celor doi candidați scot la iveală lucruri care mai de care mai interesante.

Spre exemplu, de câteva zile putem observa pe panourile publicitare din Suceava bannere la dimensiuni mari cu anunțul „Mafia PDL votează Iohannis”. Mai multe nume sonore la nivel de țară apar lângă neamț, printre care amintim de László Tőkés, Vasile Blaga, Traian Băsescu, Adriean Videanu, Radu Berceanu și Roberta Anastase. Alături de busturile acestora, se poate citi și mesajul „Dacă ei câștigă, România pierde”. Sunt sigur că ați văzut măcar odată acest banner, însă dincolo de asta, haideți să vedem care sunt acuzațiile aduse echipei lui Iohannis.

Traian Băsescu, acuzat în Dosarul Flota, Nana, Casa din Mihăileanu, afacerile penale ale ginerilor săi legate de imobiliare, dar și dosarul BRD, mită primită de la Bercea Mondial de fratele său, Mircea Băsescu. Traian Băsescu a afirmat că îl votează pe Iohannis.

Elena Udrea, acuzată în dosarul EADS, soțul arestat în dosarul Microsoft, a deturnat milioane de euro, îl votează pe Iohannis.

Vasile Blaga, mâna dreaptă a lui Iohannis, șeful său de campanie, acuzat că a primit 80.000 de euro MITĂ, în dosarul EADS, implicat în mafia vămilor, îl votează pe Iohannis.

Adriean Videanu, afaceri cu Energie, vinovat pentru dezastrul de la Hidroelectrica și Oltchim Râmnicu Vâlcea, sute de milioane de euro deturnați, companii devalizate, de asemenea îl votează pe Iohannis.

László Tőkés, iredentist maghiar care cere autonomia Transilvaniei, protectorat din partea Ungariei și care a declarat că ziua de 1 decembrie este „zi de doliu” pentru Ungaria, PPE, îl votează pe Iohannis.

Sorin Blejnar, trimis în judecată pentru evaziune fiscală de 56 milioane de euro, îl votează pe Iohannis.

Roberta Anastase, afaceri cu petrolul în Prahova, tatăl său a încasat prime ilegale de zeci de mii de euro de la Conpet, îl votează pe Iohannis.

Radu Berceanu, corupție și clientelism politic, îl votează pe Iohannis.

Ioan Oltean, urmărit penal de DNA pentru corupție, îl votează pe Iohannis.

Cristian Boureanu, Cercetat de DNA pentru abuz în serviciu, îl votează pe Iohannis.

Gheorghe Ștefan “Pinalti”, arestat de DNA pentru trafic de influenţă și spălare de bani, îl votează pe Iohannis.

Teodor Atanasiu, acuzat de abuz în serviciu, îl votează pe Iohannis.

Ludovic Orban, acuzat de fals și abuz în serviciu, implicat în afaceri cu Regele Asfaltului, Nelu Iordache și regele căii ferate, Gruia Stoica.

Valeriu Acatrinei, acuzat de comiterea unor fapte de corupție.

Romeo Stavarache, arestat, judecat pentru luare de mită.

Florin Ţurcanu, condamnat într-un dosar de fals intelectual.

Sebastian Grapă, declarat incompatibil de ANI.

Aristotel Căncescu, arestat de DNA, trei dosare penale deschise de DNA.

Sorin Frunzăverde, legături cu contrabandiștii de ţigări de la Dunăre.

Radu Filipescu, nereguli în proiecte europene.

Horea Uioreanu, arestat, cercetat pentru corupție.

Toți aceștia îi fac campanie și îi îndeamnă pe români să îl voteze pe Iohannis, același Iohannis despre care am dezvăluit în materialele noastre că este omul lui Băsescu, că este cercetat de mai multe instituții ale statului, că este bănuit de trafic de copii, că și-a înlesnit drumul spre a deveni proprietar pe mai multe case din Sibiu din calitatea sa de primar, etc. Klaus Iohannis va continua politica făcută de gașcă și Traian Băsescu, iar toți aceștia votează cu el. Tu cu cine votezi?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.