Poliţiştii Postului de poliţie Păltinoasa au fost sesizaţi luni dimineață, de un bărbat de 50 ani, din satul Capu Codrului, despre faptul că în noaptea de 05 spre 06 octombrie, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în interiorul magazinului mixt pe care-l deține pe raza localității, de unde au sustras mai multe bunuri.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că după ce au forțat uşa de acces, persoane necunoscute au pătruns în interior, de unde au sustras băuturi alcoolice, produse alimentare și dulciuri în valoare de 200 lei.

Pe timpul cercetării locului faptei, polițiștii au folosit câinele de urmă din dotarea Serviciului Criminalistic, care a condus polițiștii la imobilul unui localnic, ocazie cu care lângă locuinţă au fost identificate mai multe bunuri sustrase din magazin, autorul faptei fiind identificat ca fiind un minor de 17 ani, fiul proprietarului, care a recunoscut fapta comisă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.