LaScarpa, unul dintre cei mai cunoscuți retaileri de marochinărie și încălțăminte din țară, va deschide pe 4 aprilie 2014 un nou magazin în Shopping City Suceava. În primele trei zile de la deschidere, LaScarpa își așteaptă clienții cu reduceri speciale de 10% la toate produsele din colecția de primăvară-vară 2014.

Magazinul LaScarpa se adresează clienţilor de toate vârstele, oferind colecții atent selectate pentru damă, bărbați și copii, potrivite pentru orice ocazie. Creația modelelor, care stă la baza colecțiilor în sine, are la bază o strânsă colaborare cu câteva case de modă italiene renumite, dar și cu alte branduri cunoscute în întreaga lume. Produsele comercializate de magazinul LaScarpa oferă garanția calității, fiind confecționate din piele naturală şi ecologică și materiale menite să ofere confort celor care le poartă.  În noua locație din Shopping City Suceava veți putea achiziționa de la pantofi colorați, stilați și eleganți, până la sandale, mocasini, saboți etc.

LaScarpa este o firmă cu tradiție în distribuția de încălțăminte, înființată în anul 1996. În prezent, brandul mai deține 10 magazine la nivel național, în următoarele orașe: Bacău, Pitești, București, Brăila, Galați, Arad și Brașov.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.