Directorul Executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, Mirela Adomnicăi, membru de bază al Partidului Social Democrat, se pare că nu își găsește locul pe scaunul de la AJOFM, astfel încât aceasta a început în forță campania electorală pentru alegerile din iunie.

Mirela Adomnicăi, în plină campanie electorală

Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta și-a chemat un cameraman la biroul instituției și s-a apucat de filmat mesaje de susținere, ca să se simtă că e campanie electorală.

„Mă bucur că sunt alături de dumneavoastră cu un mesaj pe care vreau să-l transmit pentru susținerea unui coleg și colaborator. De fiecare dată am simțit un sentiment de tristețe, la fiecare eveniment electoral, când vedeam confirmarea unui vot care ducea în continuare la același statut al comunei Bosanci. Vă urez să alegeți cu gândul cel bun și gândiți-vă că pentru patru ani, cel puțin, aveți șansa să aveți un om care vrea să facă bine”, a transmis, de la biroul instituției, Mirela Adomnicăi.

 

Victor Ponta, „ premier peste județul Suceava”, despre campania electorală a șefilor de deconcentrate

„Nu se fac schimbări politice în structurile de deconcentrate, dar nici nu admitem ca vreun funcţionar public să facă campanie electorală. Dacă există vreun şef de deconcentrate care vrea să facă campanie sau politică este liber, îl eliberăm din funcţie să îşi poată vedea de campania politică”, declara Victor Ponta, omul pe care îl preaslăviți astăzi.

Ne place să credem că măcar nu erați în timpul serviciului în momentul în care ați ales să dați acest mesaj.

Deși este destul de greu, încercăm să credem asta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.