Poliţiştii DGA, sub coordonarea procurorilor DNA, pun în executare, joi, aproximativ 60 de mandate de percheziţie domiciliară în acest dosar de corupţie în care sunt implicaţi şi angajaţi ai ministerului, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

Ea a precizat că printre suspecţi se află şi angajaţi ai Serviciului de persmise şi înmatriculări Suceava, dar şi alte persoane fără calitate specială, implicate în activitatea ilegală de obţinere a permiselor de conducere şi de înmatriculare a mașinilor. Suspecţii sunt bănuiţi că primeau sume mari de bani de la cei care nu reuşeau să treacă probele pentru obţinerea permisului de conducere.

„Probele administrate în acest caz au evidenţiat crearea unei reţele de intermediere a obţinerii permisului de conducere prin fraudarea probei teoretice şi a celei practice în schimbul unor sume cuprinse între 5.000 şi 7.000 de euro pentru un permis”, a spus reprezentantul MAI.

One Response

  1. cornel

    Merita pedepse maxime. Va dati seama ca pot muri oameni din cauza asta? Ajung analfabeti la volan care nu au idee ce inseamna un semn de cedeaza trecerea sau stop. Pe de alta parte, cine invata si facea zeci de ore de condus pica examenul pentru ca nu dadea spaga. In plus, statul recompensa politistii cu pensii speciale si in floarea tineretii.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.