Luni, 24 februarie, SPR 3 Marginea a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Dornești, despre faptul că din imobilul aparținând fiului său, I. Daniel, de 34 ani, din comuna Dornești, au fost sustrase mai multe bunuri de către persoane necunoscute.

În urma cercetărilor s-a stabilit că imobilul este nelocuit, întrucât persoana vătămată se află la muncă în străinătate. Luni, în jurul orei 10.00, mama persoanei vătămate a fost anunțată de către un vecin cu privire la faptul ușile de acces în imobil sunt deschise, iar prin curte se observă o trusă de scule abandonată, motiv pentru care femeia s-a deplasat la fața locului și a solicitat intervenția unui echipaj de poliție.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că în noaptea de 23 spre 24 februarie, autori neidentificați, prin distrugerea lacătului de la ușa de acces în garajul imobilul, au pătruns în interior și mai departe prin escaladarea peretelui și forțarea unui geam cu tâmplărie PVC au pătruns în imobil. Mama persoanei vătămate a indicat că din două încăperi de la etajul locuinței au fost sustrase mai multe bunuri casnice.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de  „furt calificat”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.