Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a anunțat că mai multe echipe vor evalua starea drumurilor județene după această iarnă.

„Din păcate, avem unele drumuri care au carosabilul foarte puternic afectat. Am făcut o ședință cu firmele de construcții care lucrează cu noi, cu drumurile Județene, pe baza unui contract multianual, și în perioada următoare, foarte repede, când vremea de va permite, se va intra cu reparații. Urgențele ar fi drumul Dărmănești-Costâna – o porțiune de drum care arată foarte rău, și de asemenea, drumul care leagă Suceava de Ipotești, Bosanci, Udești, Liteni, Dolhasca, care are un grad avansat de uzură – acolo vom intra cu reparații. Sigur, noi așteptăm de la Iași undă verde, pentru că este un proiect împreună cu cei de la Consiliul Județean Iași pentru asfaltări și modernizări”, a declarat președintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur a menționat și un alt drum care necesită reparații în regim de urgență. Este vorba despre drumul care leagă Frasinul de Stulpicani, Ostra, Holda, și Broșteni.

„Acolo  am pregătit să scoatem lucrarea la licitație,iar  în paralel intrăm cu plombări, pentru că drumul nu arată deloc bine”, a mai transmis Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.