O unitate de învățământ din județul Suceava a suspendat parțial cursurile în data de 7 februarie 2020. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Inspectoratului Școlar.

Aceștia au precizat că la Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” din Fălticeni sunt confirmate patru cazuri de gripă la clasa a VIII-a, unde învață 26 de elevi.

Pe de altă parte, în urma monitorizării situației, D.S.P. Suceava a aprobat suspendarea cursurilor la această clasă, în sala de curs urmând să fie efectuată dezinfecție generală.

Reamintim că în perioada 6 – 7 februarie, la Şcoala Profesională Specială Câmpulung Moldovenesc, din cauza gripei sau afecțiunilor respiratorii, au fost suspendate cursurile la o clasă a VI-a, în care învață nouă elevi. De asemenea, la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava sunt suspendate cursurile la două clase, respectiv a III-a (34 elevi) și a II-a (31 elevi), iar la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava au fost suspendate cursurile la trei clase, respectiv a I-a a (24 elevi), a V-a (32 elevi) și a VI-a (30 elevi). În intervalul de timp menționat au fost rea­lizate acțiuni de dezinfecție a spațiilor școlare.

De altfel, au mai fost suspendate parțial sau total cursurile la școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuți, Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” Siret, Grădinița Berești, Grădinița Nr. 1 Hănțești, Grădinița Hănțești Vale și la Grădinița cu Program Normal Nr. 2 Horodnic de Sus.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.