Astăzi, 10.05.2021, prefectul județului Suceava Iulian Cimpoeşu a convocat în ședință extraordinară, în sistem on-line,  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Suceava, având ca ordine de zi, aprobarea Scenariilor de funcționare pentru unele instituții de învățământ din județul Suceava, începând cu data de 11.05.2021

Luând în considerare contextul epidemiologic actual înregistrat la nivelul județului Suceava, statisticile zilnice privind incidența cazurilor pozitive COVID-19 la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale din județul Suceava, propunerile consiliilor de administrație ale unităților de învățământ din județ, avizate de către Inspectoratul Școlar Județean Suceava și Direcția Sănătate Publică Suceava, precum și de prevederile art. 4 și art. 5 din Ordinul comun MEC/MS nr. 3235/93 din 4 februarie 2021 precum și Adresa Inspectoratului Școlar Județean Suceava, respectiv a Direcției de Sănătate Publică Suceava, înaintată Secretariatului Tehnic Permanent, cu referire la supunerea spre analiză și aprobare prin Hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava a Scenariilor de funcționare propuse de către Consiliile de administrație ale unităților de învățământ din județul Suceava, începând cu data de 11.05.2021.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a adoptat Hotărârea nr.120 din data de 10.05.2021.

Prin Hotărârea nr.120 din 10.05.2021, se modifică Scenariile de funcționare pentru unele instituții de învățământ preuniversitar – unități de învățământ cu personalitate juridică și structurile arondate acestora, începând cu data de 11.05.2021.

Inspectoratul Școlar Județean Suceava are obligația de a comunica prezenta hotărâre instituțiilor de învățământ preuniversitar vizate, aflate în subordine instituțională, în vederea punerii în aplicare a scenariului de organizare și desfășurare a cursurilor, începând cu data de 11.05.2021.

Nr. crt. Denumire unitate de învățământ (PJ) Scenariul stabilit în consiliile

de administrație

Observații
1.                 ȘCOALA GIMNAZIALĂ COȘNA Scenariul 1  
2.                 ȘCOALA GIMNAZIALĂ „PAHOMIE C. VASILIU” GRĂMEȘTI Scenariul 1  
3.                 ȘCOALA GIMNAZIALĂ PANACI Scenariul 2  
4.                 ȘCOALA GIMNAZIALĂ “DIMITRIE PĂCURARIU” ȘCHEIA Scenariul 2  
5.                 CLUBUL COPIILOR VATRA DORNEI Scenariul 1  
6.                 GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL “CĂSUȚA POVEȘTILOR” VATRA DORNEI Scenariul 1  
7.                 GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT “ALBA CA ZĂPADA” VATRA DORNEI Scenariul 1  
8.                 LICEUL TEHNOLOGIC “VASILE DEAC” VATRA DORNEI Scenariul 1  
9.                 LICEUL TEORETIC “ION LUCA” VATRA DORNEI Scenariul 1  
10.              ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 VATRA DORNEI Scenariul 1  
11.              ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 2 VATRA DORNEI Scenariul 1  
12.              ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 4 VATRA DORNEI Scenariul 1  

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.