Contractul de proiectare și execuție privind modernizarea a cinci străzi de pâmânt din municipiul Suceava a fost semnt. Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, în conferința săptămânală de presă.

Este vorba de străzile de pământ: Traian Țăranu din cartierul Obcini, pentru suma de peste 1,7 milioane de lei, Ștefan Luchian din Burdujeni Sat, pentru suma de peste 1,7 milioane de lei, Crângului din Burdujeni Sat, pentru suma de peste 1,3 milioane de lei, Micșunelelor din cartierul  Ițcani, pentru suma de aproape 500 000 de lei și Barbu Ștefănescu Delavrancea din Ițcani, pentru suma de aproape 400 000 de lei. În total, pentru modernizarea acestor străzi Primăria va plăti 5,6 milioane de lei.

„Am rugat firmele să facă cât mai repede proiectarea, iar în următoarele zile le voi da și ordinul de începere a lucrărilor. În acest an ne dorim să finalizăm măcar două străzi: Traian Țăranu și Micșunelelor. De asemenea, mă bucur că o investiție importantă a municipalității este adjudecată de firme sucevene, pentru că toată lumea știe cât de greu este din punct de vedere al forței de muncă, iar firmele care vin din alte loclaități nu aduc muncitori cu elicopterul sau cu avionul, ei vin și contractează tot de pe plan local”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.