Ceața dă mari bătăi de cap pasagerilor, dar și conducerii Aeroportului „Ștefan cel Mare” . Potrivit reprezentanților aeroportului, pasagerii curselor Wizz Air de la Roma Fiumicino și Bergamo, din Italia, precum și cei ai zborurilor din Dortmund (Germania) au fost redirecționați să aterizeze pe aeroportul din Cluj-Napoca. Tot la Cluj au ajuns și pasagerii zborurilor Ryanair de la Roma Ciampino, Milano Bergamo (Italia) și cel de la Bruxelles Charleroi (Belgia).

De precizat că pentru zborurile retur de marți pe rutele Suceava – Milano Bergamo și Suceava – Bruxelles Charleroi, piloții avioanelor care au fost redirecționate la Cluj-Napoca urmau să încerce aterizarea pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” în situația în care condițiile meteo devin favorabile, pentru a prelua pasagerii către destinațiile pentru care și-au cumpărat bilete. Nu același lucru se poate spune și despre zborul retur Suceava – Dortmund, care a fost anulat.

Tot în cursul zilei de marți, zborul Wizz Air pe ruta Londra Luton – Suceava a fost redirecționat către aeroportul din Sibiu.

Condițiile meteo nefavorabile au afectat și un zbor charter privat care trebuia să ajungă la Suceava de la Tivat (Muntenegru) și care a fost redirecționat către Bacău.

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.