Beneficiarii Serviciilor Multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului au dat START  antrenamentelor de fitness din Gura Humorului, la Sala de kinetoterapie  din cadrul Centrului de recuperare,  activitate sportivă  organizată cu sprijinul Fundației Special Olimpycs București print-un proiect sportiv, sub sloganul SPORTUL MODELEAZĂ VIEȚILE PERSOANElOR CU DIZABILIȚĂȚI!

În cadrul Proiectului, au fost selectați, în prima sesiune de 8 săptămani, o grupă de 10 beneficiari cu dizabilițăți, care au nevoie de antrenamente în vederea combaterii riscului de obezitate și  care sunt antrenați în mod teoretic și practic, de către kinetoterapeutul instituției, domnul Daniel Coroi pentru a transmite cât mai bine valorile sportului în rândul  beneficiarilor.

Timp de 8 săptămani,beneficiarii învață să-și  coordoneze mișcările prin exerciții fizice.

În aria sportului se creează modele comportamentale care vizeză autodepășirea, fair-play-ul, stăpînirea de sine și estetica mișcării, fapte care îl transformă pe copil/tanăr într-un factor cultural  polivalent ce atrage un număr cat mai mare de participanți sportivi valoroși.

CENTRUL DE RECUPERARE  din Gura Humorului  își propune prin acest proiect, să aducă împreună beneficiari  sportivi, atat  interni cat și din comunitate, care vor avea oportunitatea de a interacționa, lega prietenii și de a promova, în randul tuturor copiilor și tinerilor , modele de bune practici pentru menținerea unui stil de viață sănătos.

Centrul de Recuperare se află în incinta Serviciilor Multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului, pe str. Moldovei, nr. 40 din orașul Gura Humorului.

Pentru cei interesati să participe  la activitățile sportive de fitness din cadrul Centrului de recuperare pot contacta conducerea unității:0230233170  0731199720, Pintilie Mihaela,  Șef serviciu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.