Vicepremierul Vasile – Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a semnat trei contracte de fiananțare cu Primăriile comunelor Sucevița, Todirești si Arbore.

Prezent în județul Suceava, la sediul Primăriei Sucevita, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice Vasile-Daniel Suciu a semnat contractele de finanțare pentru construirea unui Centru Cultural în localitatea Sucevița, unei Săli de Educație Fizică Școlară la Şcoala cu clasele I-VIII „Luca Arbore” din Arbore și pentru construirea unui Centru Cultural în localitatea Todirești.

„Mă bucur să fiu aici și să văd cum trei primari harnici primesc o mână de ajutor și își vor putea îndeplini o parte dintre obiectivele pe care și le-au propus. Am o rugăminte la cei cu care Compania Națională de Investiții a semnat astăzi (n.r. 2 mai 2019) contracte de finanțare: să se încadreze în termenul asumat în contract. MDRAP și CNI sunt parteneri corecți, adică noi vom face toate plățile la timp”, a declarat ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Vasile – Daniel Suciu.

Trebuie precizat că la semnarea contractelor au fost prezenți și prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, precum și senatorii PSD Ioan Stan și Virginel Iordache.

După semnarea contractelor, vicepremierul Daniel Suciu a vizitat Mănăstirea Sucevița, dar și Mănăstirea Putna unde a avut loc predarea Centrului Cultural Mitropolit Iacob Putneanul.
Trebuie precizat că toate obiectivele sunt realizate prin Compania Națională de Investiții.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.