Luni, 18 octombrie, la orele 11:36, lucrătorii SPR 2 Ipotești au fost sesizați prin SNUAU 112  de către S. Ghiocel din comuna Verești, cu privire la faptul că în cartierul de rromi din satul Hancea, comuna Verești,  a izbucnit un scandal.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că la 18.10.2021, în jurul orei 11:00, S. Nelu de 36 ani s-a deplasat la domiciliul lui S. Mugurel de 34 ani pentru a discuta și clarifica unele neînțelegeri mai vechi dintre familiile celor doi. În urma discuțiilor, cei doi nu au ajuns la un consens, motiv pentru care între ei a izbucnit un scandal. În continuare, la fața locului, pe drumul comunal neclasificat din fața locuinței lui S. Mugurel s-au adunat mai mulți membri aparținând celor două familii, scandalul degenerând, moment în care persoanele aflate la fața locului s-au lovit reciproc. Asupra sa,  S. Octavian de 63 ani avea un cuțit cu care, în condiții care nu au fost încă stabilite, l-a agresat pe S. Viorel Trandafir de 55 ani, provocându-i o plagă superficială la nivelul umărului.

La momentul intervenției, la fața locului au fost identificați S. Mugurel și S. Octavian care prezentau leziuni, motiv pentru care în cauză a fost solicitată intervenția unui echipaj al ambulanței care au acordat îngrijiri medicale celor doi, S. Mugurel fiind preluat și transportat la Spitalul Județean Suceava.

În urma altercației S. Mugurel, S. Romeo, S. Nelu, S. Viorel Trandafir, S. Octavian au suferit leziuni.

Ulterior, S. Viorel Trandafir, S. Romeo și S. Nelu s-au prezentat la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmită ordonanță de examinare din punct de vedere medico-legal a lui S. Viorel Trandafir, persoană care suferit leziuni prin înjunghiere, stabilindu-se că leziunile nu au pus în pericol viața victimei.

Prin ordonanțele organelor de cercetare penală din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești, s-a dispus reținerea suspecților S. Mugurel, S. Octavian, S. Nelu și S. Busuioc  pentru o perioadă de 24 ore.

În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „încăierare” și ” tulburarea ordinii și liniștii publice”, de către lucrătorii Postului de Poliţie Verești.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.