Mai multe persoane din județul Suceava au fost amăgite de o firmă din Sibiu care recrutează persoane pentru muncă în străinătate. Este vorba despre firma sibiană SC Focus Invest Recruitment SRL . În acest caz, oamenii ar fi trebuit să meargă la muncă în Belgia, la o fabrică de ciocolată.

„Contractul l-am semnat în ziua de 7 ianuarie, iar plecarea ar trebui să fie pe 23 ianuarie, însă de câteva zile nu ne mai răspunde nimeni la telefon”, a declarat o femeie care a semnat cu firma sibiană.

Oamenii au plătit suma de 640 de lei de persoană pentru traducerea documentelor dar și pentru biletele de autocar. Potrivit acestora, firma SC Focus Invest Recruitment SRL le-a tăiat chitanță pe întreaga sumă, însă nu i-a mai contactat în vederea stabilirii ultimelor detalii ale plecării.

„După cum se prezintă situația, pentru că nu ne-a contactat nimeni până acum, dar și pentru că nu ne-a mai raspuns nimeni la telefon, suntem convinși că am fost amăgiți de reprezentanții  firmei”, a adăugat femeia.

Redactorii Suceava Live au încercat să ia legătura cu reprezentanții SC Focus Invest Recruitment SRL, însă fără niciun rezultat, întrucât nu a răspuns nimeni.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.