Deși, preferințele muzicale ale  fiecărei persoane sunt diferite, unele formații reușesc să intre în inimile tuturor. Formația „Bucovina Express”, alcătuită din instrumentiști cu studii muzicale specializate, are un repertoriu ce satisface până și cele mai rafinate gusturi. Cu o pasiune și o dragoste nemărginită pentru muzica de calitate, această formație a creat un nou și cu adevărat uimitor sunet al tuturor pieselor pe care le interpretează.

Într-o lume în care putem vorbi de mai puţin live şi mai mult playback, și într-o lume în care muzica e ghidată de scopuri comerciale, solista formației „Bucovina Express”, Laura Erhan, reușește să transmită emoții și trăiri, fiind un artist care n-a fost de acord niciodată cu muzica playback. Alături de colegii săi de formație, aceasta reușește să se remarce de fiecare dată printr-un reportoriu diversificat și printr-o prezență scenică impecabilă.

„Dacă aș putea, aș propune tuturor televiziunilor ca toți cei care ajung acolo să cânte live. Atât eu, cât și formația din care fac parte, încercăm de fiecare dată să ne adaptăm oricărui tip de eveniment, fie că este vorba de nuntă, botez, cununie sau petrecere privată. Cred că ne diferențiem tocmai prin conceptul original de la care nu ne abatem. Îi respectăm mult pe oamenii care sunt prezenți unde cântăm noi și tocmai de aceea repertoriul nostru este într-o continuă schimbare, iar noi suntem într-un permanent studiu. Toți cei care facem parte din această formație avem în comun dragostea pentru muzică, iar în acest sens ne ajută și studiile pe care le avem”, a declarat Laura Erhan.

Laura Erhan, solista Formației „Bucovina Express”

Laura Erhan, solista formației, este o interpreta de muzică populară ale cărei calități vocale și al cărui  repertoriu original au făcut-o să devină cea mai premiată interpretă din generația ei. Cântând încă de la vârsta de 6 ani, aceasta deține până în prezent aproape 50 de premii obținute la diverse concursuri naționale și internaționale. A promovat România, în special Bucovina, la târgurile internaționale de la Berlin, Praga, Roma, a efectuat turnee în 10 țări, promovând cântecul, graiul, portul și frumusețea bucovinencelor.

Membrii Formației „Bucovina Express”, profesioniști cu studii în domeniul muzicii

Prin profesionalism, excelență, dăruire și punctualitate în desfășurarea evenimentelor, „Bucovina Express” și-a câștigat, într-un timp relativ scurt, un renume.

De asemenea, și instrumentiștii formației sunt tineri cu studii în domeniu, despre care lumea a auzit și înainte ca aceștia să facă parte din această formație, ei remarcându-se prin seriozitate și profesionalism.

Profesorul Dănuț Lăcătuș, absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, este un instrumentist de excepție, cu o bogată activitate artistică, dar și un colaborator al unor ansambluri profesioniste din România. Acesta a instruit și a insuflat arta muzicală unui numar de peste 300 de elevi.

Despre faptul că toți elevii săi îl iubesc, acesta spune, modest că „și eu îi iubesc pe ei”.

Dănuț Lăcătuș

Voicu Olaru, un talent nativ, poliinstrumentist, culege și valorifică piese de folclor autentic, de la bătrâni, pe care le reinterpretează cu pasiune și vocație. De asemenea, acesta abordează și alte stiluri muzicale, pe care le stăpânește la fel de bine.

Voicu Olaru

Vlad Miron, solist vocal și acordeonist, cu o experiență muzicală de peste 20 de ani, este un plus-valoare adus formației „Bucovina Express”.

Vlad Miron

Alexandru Hurghiș, absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, este profesor de muzică la Colegiul Național Militar  „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc și, în același timp, un împătimit al folclorului și al muzicii de calitate. Având o activitate artistică deosebită, dar și colaborări cu artiști consacrați, Alexandru Hurghiș este unul dintre cei mai cunoscuți membri ai formației.

Alexandru Hurghiș

Formația „Bucovina Express”  este formată din tineri pasionaţi de muzică, care au făcut din pasiunea lor o meserie, tocmai pentru a putea arăta tuturor că în Bucovina muzicanții își respectă clienții prin profesionalism.

https://www.facebook.com/bucovinaexpress/

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.