România s-a învolburat la auzul veștii că un parcagiu italian, Matteo Politi, opera la clinici particulare sub titulatura de ”chirurg estetician”, uitând, însă, de povestea lui Augustin Căpâlnaș.

Acesta a condus, vreme de peste 20 de ani, fără a avea permis auto, deși era polițist și deschidea coloanele oficiale ale președintelui României. Apoi a fost preot fără parohie, oficiind slujbe direct în cârciumi!

Cu cinci ani în urmă, atunci când ieșea la iveală povestea lui Augustin Căpâlnaș – pe care nu știi nici azi dacă să-l numești polițist sau preot – lumea credea că este vorba despre un scenariu al lui Emir Kusturica.

Se va dovedi, însă, un ”caz” real sută la sută, cu mult peste istorioara lui Matteo Politi, falsul chirurg care a învolburate apele mioritice în ultimele zile.

Căpâlnaș a ”debutat” ca șofer al ÎPS Andrei, pe vremea când acesta era episcop de Alba, fiindu-i, în același timp, diacon, pentru că a absolvit ”Teologia” în 1996. Timp de zece ani i-a condus mașina acestuia. A devenit preot de mir, polițist la Școala din Cluj Napoca, inspector de poliție și purtător de cuvânt la Brigada Poliției Rutiere din București, fără ca omul să posede permis de conducere!!!

(Sursa: KFETELE)

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.