Iubitorii suceveni de teatru sunt așteptați la Casa de Cultură a Sindiactelor Suceava în data de 27 octombrie, începând cu ora 19:00, la spectacolul COCKTAIL.

Strălucitoare şi surprinzătoare, MAIA MORGENSTERN şi CARMEN TĂNASE vă invită la COCKTAIL – o petrecere MAGICĂ – menită să împlinească marele vis al protagonistelor: două femei frumoase, fermecătoare şi pline de viaţă, decid să refuze rutina, să risipească umbrele şi să spulbere neîmplinirile trecutului, sperând fiecare o nouă şansă la dragoste, cu convingerea că PENTRU IUBIRE NU E NICIODATĂ PREA TÂRZIU. FLAVIA ŞI GIANNA – două prietene temperamentale, împart de câţiva ani acelaşi apartament, după separarea de foştii lor soţi, dar nu au – în nici un caz şi sub nici o formă – aceleaşi principii de viaţă. Resemnarea în urma despărţirii este doar o aparentă bine întreţinută de viaţa lor activă şi plină de contraste comice: cel mai aşteptat moment la job este sfârşitul programului, vacanțele au în spate luni întregi de economii, pentru diete ratate există croiala pe bie, pentru ieşirea din rutină- spălatul vaselor, iar alcoolul nu este o soluţie pentru nimic. Nevoia de iubire nu se compensează. Şi totuşi un COCKTAIL  …o privire ….o întâlnire …şi viaţa se schimbă, totul se schimbă ….iar marea surpriză nu se va lăsa aşteptată. Magic ! Sigur va fi magic! Magic! MAGIC!!! Dar … consecinţele unei petreceri sunt întotdeauna imprevizibile. Va fi ….magic???

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2: asigurarea sănătăţii angajaţilor şi a publicului reprezintă obiectivul prioritar al acestor măsuri.
– Purtarea măștii (medicală / nonmedicală) pe toată durata evenimentului, începând cu intrarea în foaier și pe toată durata spectacolului, până la părăsirea clădirii. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
– Atenție! Organizatorul își rezervă dreptul de a efectua la intrare un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,3°C.
– Termoscanarea se va face de către personalul organizatorului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în sală.
– Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
– Spectacolul se va desfăşura fără pauză pentru a se evita aglomerarea spaţiilor din foaiere;
– Distanţa dintre scenă şi spectatori trebuie să fie de minimum 3 m;
– Referitor la distribuţia locurilor în sală (atât online cât şi la casele de marcat): se va aloca câte un scaun liber între spectatori;
– Vizionarea spectacolului este permisă numai cu păstrarea locului individual în sală şi a purtării măştii de protecţie;
Personalul va verifica respectarea distanţării sociale în timpul spectacolului;
– Se interzice spectatorilor consumul de alimente şi băuturi în incinta instituţiilor de spectacole şi / sau concerte, cu excepţia lichidelor preambalate.

Vânzarea de bilete se va face pe cât posibil online, astfel încât contactul fizic să fie minimizat în locaţii. În cazul achiziţiei biletelor la casa de bilete se încurajează utilizarea plăţii cu cardul contactless sau cu telefonul. Prețul unui bilet este de 100 de lei!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.