O fascinantă poveste de viață stă scrisă în mâinile unui simplu om… mâini de cerșetor, mâini de criminal, mâini de mamă îndurerată, mâini de artist… și mă opresc aici! Ador mâinile artiștilor pentru că sunt mâini ce creează realități atât de sublime, atât de subtile… Cât de multe lucruri se pot înțelege, numai atingându-le… Îți […]

O fascinantă poveste de viață stă scrisă în mâinile unui simplu om… mâini de cerșetor, mâini de criminal, mâini de mamă îndurerată, mâini de artist… și mă opresc aici!

Ador mâinile artiștilor pentru că sunt mâini ce creează realități atât de sublime, atât de subtile… Cât de multe lucruri se pot înțelege, numai atingându-le… Îți poți da seama de liniștea ce le stă în frunte în momentul în care se așează în fața pianului, de profunzimea meditației în care se află când se pregătesc să răsfoiască o carte, de tandrețea și gingășia ce o simt atunci când fac dragoste cu femeia de lângă ei!

Mâinile artiștilor nu ating trupul, mâinile artiștilor ating sufletul!

Artiștii își pleacă genunchii și întreaga viață o înclină în fața muzei lor, artiștii vibrează cu întregul univers. De aceea te trezești din somnul tău când un artist este lângă tine!

Da! Artiștii sunt ciudați, de cele mai multe ori extravaganți, sunt nebuni, sunt visători și atât de vii! De puține ori în viață îți este dat să ai în fața ta un artist adevărat, un artist ce trăiește din artă și pentru artă! Când sufletul tău este atins de mâinile unui artist, tu nu mai exiști, ego-ul tău nu mai există, întreaga fire se transformă în artă! Și ești totuși acolo, fermecat, mai viu ca niciodată, mai conștient ca niciodată!

Mâinile artiștilor nu ating trupul, mâinile artiștilor ating sufletul!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.