O petrecere de anvergură a avut loc la Timişoara, în Ronaţ. O tânără şi-a sărbătorit majoratul, iar părinţii au dat un chef de proporţii, cu lăutari, invitaţi de seamă şi la sfârşit un cadou pentru fata care a împlinit 18 ani, un bolid Mercedes.

Pentru că numărul de participanţi era încă mic, evenimentul a fost transmis live şi pe Facebook, ca toată lumea să vadă bucuria sărbătoritei, care şi-a manifestat zgomotos fericirea la vederea bolidului Mercedes.

Paranghelie în plină pandemie, la Timişoara

Tânăra s-a urcat şi la volanul maşinii, deşi din comentariile persoanelor de la faţa locului se înţelegea că fata nu are încă permis de conducere.

“Traiasca sarbatorita mea frumoasa, Dumnezeu sa te binecuvinteze fata mea frumoasa sa ai parte de bucurie si fericire si sa folosesti sanatoasa masina ta frumoasa!!!DUMNEZEU sati calauzeasca toti pasii tai toata viata ta !!!”, se arată în descrierea live-ului de pe Facebook, unde este menţionat şi un anume “Feri Bombardierul”, printre alţi invitaţi de seamă.

Poliţiştii au dat amenzi şi cam atât

“În data de 20.12.2020, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 4 Timișoara s-au sesizat din oficiu în urma unui live postat pe rețelele de socializare cu privire la faptul ca într-un imobil din zona Ronaț are loc un eveniment privat încălcându-se normele legale în vigoare. In urma verificărilor efectuate a fost stabilită locația pe strada Alexandru Donici din Ronaț. La fata locului au fost direcționate 2 echipaje de poliție și 8 jandarmi care au stabilit ca în imobil se organiza o petrecere privată. Evenimentul a fost întrerupt, au fost identificați 17 participanți și au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 33.500 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și o sancțiune în valoare de 1.000 lei la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”

 

Sursa: Observatornews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.