Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei adulte URSACHI MARINELA-BIATRISA de 29 de ani din com. Bilca, sat Bilca, jud. Suceava și a fiice sale minore URSACHI ADRIANA-MIHAELA de 5 ani cu același domiciliu.

În data de 13.05.2019 Ursachi Marinela Beatrisa a luat-o pe fiica ei în vârstă de 5 ani, Ursachi Adriana Mihaela și au plecat de la domiciliu. Ulterior, Ursachi Marinela Beatrisa și-a sunat rudele și a afirmat că nu dorește să revină acasă.

Semnalmente Ursachi Marilena Biatrisa: înălțime aprox. 160 cm, greutate aprox. 70 kg., ochi căprui, păr blond (scurt), față rotundă, ten măsliniu.

Semnalmente Ursachi Adriana-Mihaela: înălțime aprox. 100 cm., greutate aprox. 30 kg., ochi albaștri, păr blond (lung), față rotundă, ten alb.

La data plecării de la domiciliu numita Uraschi Marinela-Biatrisa era îmbrăcată cu pantaloni și geacă de blugi de culoare albastru-deschis și era încălțată cu pantofi sport, iar fiica sa minoră Ursachi Adriana-Mihaela era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de culoare roz, o geacă de culoare albastru-închis, purta pe cap o șapcă de culoare roz și era încălțată cu pantofi sport.

 

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.