Joicimeire Conde Cardoso și băiețelul ei de 8 ani, Joao, au fost găsiți morți, ascunși într-o canapea abandonată la marginea drumului. Poliția din Brasilia, Brazilia, a declarat că a arestat un bărbat de 55 de ani care a avut anterior o relație cu ea, relatează Mirror

Autoritățile cred că cei doi au fost uciși pe 31 iulie, înainte de a fi îndesați în canapea, a doua zi. Mama a fost găsită sub canapea, iar băiețelul a fost descoperit în partea din spate a canapelei.

Cei doi au fost găsiți în vestul orașului Goias, la aproximativ 193 de kilometri de capitala braziliană, Brasilia, pe 6 august.

Poliția a spus că există „mai multe indicii” că suspectul ar fi agresat victimele la o reședința sa din zonă. De asemenea, ei verifică dacă cineva l-a ajutat pe crimnal în încercarea de mușamalizare a crimei.

Rapoartele locale spun că Benjamin de Araujo, în vârstă de 55 de ani, care ar fi avut o relație cu Joicimeire, în vârstă de 39 de ani, a fost arestat. Araujo a susținut în fața poliției că a adormit beat și s-a trezit singur, a doua zi, la el acasă.

Joicimeire îl acuzase anterior de agresiune, aceasta raportând mai multe momente tragice în care a fost bătută de către bărbat. El a negat acuzațiile anterioare și a spus că vânătăile au fost cauzate de însăși Joicimeire. Un termen de judecată a fost stabilită pentru 19 august.

Brazilia, țara cu cele mai mari rate de crime din lume

Brazilia are una dintre cele mai mari rate de crime din lume, cu 27,38 omucideri la 100.000 de oameni. Numai în 2018, a înregistrat 57.358 și are a 16-a cea mai mare rată, conform World Population Review. 

Datele publicate în Conflict Notebook au spus că a existat o creștere cu 75% a crimelor în conflictele rurale în 2021.

 În ciuda acestui fapt, totalul crimelor din țară au scăzut cu 7% în 2021, iar cele 41.100 de decese violente de anul trecut au fost cele mai scăzute de când au început să fie înregistrate datele de către Forumul Brazilian de Securitate Publică, Universitatea din Sao Paolo în 2007, potrivit observatornews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.