Gabriel Dumitrescu, în vârstă de șase ani, diagnosticat cu paralizie cerebrală, are nevoie de bani pentru a merge în Franța, unde este programat pentru un tratament care îi poate îmbunătăți viața.

Astfel, pe pagina de socializare Facebook, a fost creată o pagină de strângere de fonduri, unde cei care au posibilitatea pot contribui cu bani.

„Asta este a doua pagină să strângem ultimii bani pentru copilul meu, Gabriel,  aşa că putem să atingem obiectivul. S-au terminat 90 de zile la dispoziție şi din cauza asta am deschis o altă pagină.
Pe pagina cealaltă a fost strâns o mică sumă, dar şi prieteni ne-au ajutat mult, aşa că urmărim să mai strângem 17.000€ până în februarie, când o să mergem la tratament final.
Cine ştie povestea lui Gabriel şi cine a donat deja ne poate ajuta doar cu distribuire dar cine nu cunoaşte să citiţi descrierea de jos:
Gabriel Dumitrescu are 6 ani şi este un copil diagnosticat cu paralizie cerebrală şi sistemul imunitar este slab. Se mişcă foarte greu şi nu vorbeşte, dar are putere şi este un copil foarte determinat! La începutul lui februarie am programat un tratament la Paris care poate schimba definitiv viaţa lui. Dacă nu se poate ajuta pe facebook avem la dispoziție nr de telefon unde puteţi să îmi scrieţi şi vă dau detaliile: Whatsapp : +39 339 808 20 44”, a scris mama copilului, pe pagina de socializare.

Cei care doresc să contribuie cu bani o pot face accesând următoarea adresă: https://www.facebook.com/donate/2291306077811748/2241065352820605/

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.