A călcat o femeie cu maşina, iar apoi a dat bir cu fugiţii. Vorbim despre o şoferiţă din Curtea de Argeş, care a fugit imediat de la locul accidentului, fără să-i pese o clipă de victima care zăcea pe asfalt. Femeia a murit în câteva minute. După ore întregi de căutări, şoferiţa a fost găsită şi reţinută de poliţiştii argeşeni. 

Tragedia s-a petrecut ieri noapte, în Curtea de Argeş. Victima avea 27 de ani şi devenise mamă în urmă cu 5 luni. Femeia ieşise din casă la o plimbare, dar a fost lovită de o maşină şi lăsată să agonizeze pe şosea. Şoferiţa şi-a continuat drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Şoferiţa le-a spus poliţiştilor că nu ar fi văzut-o pe femeie din cauza întunericului. Deşi nu avea cum să nu-şi dea seama de impact, iar în maşină se mai afla şi fiul ei, de 17 ani, a decis să meargă mai departe, fără să-i pese ce se întâmplă cu victima.

Iulian Alexiu, avocat: Nu, efectiv nu a văzut… N-a văzut. Era iluminatul slab şi efectiv nu a putut sesiza ce era pe jos.

După 12 ore de căutări, şoferiţa a fost găsită de poliţişti şi reţinută

După 12 ore de căutări, şoferiţa a fost găsită de poliţişti şi reţinută. Femeia a mărturisit la audieri că s-a speriat şi a fugit fără a mai suna la 112.

Mădălina Epure, Poliţia Argeş: Echipajele sosite la faţa locului nu au mai putut salva femeia, iar aceasta a fost declarată decedată. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Victima şi şoferiţa locuiau pe aceeaşi stradă, spun anchetatorii. Conducătoarea auto a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore şi va fi prezentată astăzi procurorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 

Sursa: Observatornews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.