Marți, 4 aprilie, la orele 19.46, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin telverde despre faptul că în Parcul de Agrement „Tătărași” adulții nu poartă mască.

La fața locului, s-a deplasat o patrulă din cadrul BOP care în prealabil a luat legătura telefonic cu apelantul pentru a obține mai multe informații, acesta declarând că nu se mai află la fața locului de aproximativ 20 min și a constatat următoarele:

În Parcul de Agrement „Tătărași” din municipiul Suceava la locul de joacă pentru copii indicat telefonic de apelant au fost legitimați un număr de 6 adulți care erau împreună cu copii lor minori, iar una din cele 6 persoane, respectiv numita G. Emilia în vârstă de 33 ani a fost depistată că nu poartă mască de protecție. Tuturor persoanelor în cauză li s-a atras atenția ca pe viitor să respecte normele legale.

S-a procedat la identificarea numitei G. Emilia iar aceasta a fost sancționată conform art. 65 lit. h din Legea 55/2020 rap. la art. 1 din anexa nr. 2 la HG. 432/2021.

De asemenea a fost identificat și agentul de securitate care are în atenție Parcul de Agrement „Tătărași” și a fost instruit cu privire la respectarea de către toți cetățenii a măsurilor privind prevenirea răspândirii COVID19.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.