Unul din prim- vicepreședinții PNL transmite, prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare, că anul care abia a început va fi unul ”fierbinte”, agitat și tumultuos.

Senatorul liberal Mihai Răzvan Ungureanu, cel care este și consilier onorific și un personaj apropiat al Președintelui Klaus Iohannis, face în prima zi a anului o previziune sumbră pentru anul politic 2015. Deși poate electoratul visa la cu totul altceva pentru 2015, cel mai probabil mai multă liniște având în vedere că nu mai este un an electoral, MRU ne avertizează că va fi exact invers.

”Prima zi a noului an. 2015 va fi un an fierbinte, un an plin de tumult și agitație, un an care va contribui la croirea unui nou parcurs pentru noi, pentru generațiile viitoare, pentru România. Înainte de a intra în vâltoarea evenimentelor cotidiene, să ne bucurăm din plin de micile momente de liniște care ne sunt îngăduite.

Astăzi Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, apărător al celor sărmani, al celor neputincioși, să ne binecuvânteze cu harul său. Să ne uităm cu credință în viitor, să ne acceptăm greșelile, să ne asumăm responsabilitățile și să devenim creștini mai buni în anul care tocmai a venit.

Un sincer „La mulți ani!” tuturor celor care își sărbătoresc onomastica. Să avem cu toții o zi liniștită și plină de împlinire în mijlocul familiei”, precizează MRU pe Facebook.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.