Medicul şef al secţiei Oftalmologie din Spitalul „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, dr. Georgeta Martiniuc, a fost înlocuită din funcţie, după ce a sfidat nevoile unui copil care avea nevoie de ea într-o situație care nu suporta amânare. Aceasta a ales însă să îl invite pe tatăl copilului și pe fetița acestuia la cabinetul său particular.

Ca urmare a acestei situații s-a decis demiterea medicului, iar tatăl fetiței a ținut neapărat să vorbească despre profesionalismul managerului Vasile Rîmbu de la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou”.

(…)

„Cine credeți că mă sună a doua zi dimineața la 7,50?
Mă sună managerul spitalului, personal.
Voia doar să-i confirm cele reclamate și probabil să înțeleagă mai bine ce s-a întâmplat.
– De ce? L-am intrebat.

– Pentru că astfel de oameni trebuie să dispară din spital!

Ehehei… Pe voi când v-a sunat ultima dată un manager „de la stat” să vă ceară feedback?

Pentru aceasta îl felicit pe domnul Rîmbu și îi doresc să-și vadă visul îndeplinit: un Spital Județean la standarde europene.

Nu vreau să remarcăm medicii care nu își fac treaba și să-i facem notorii că pe ăștia îi știm.
În schimb, aș vrea să remarcăm acele persoane care își fac treaba PESTE așteptări și care pot schimba sistemul:
– Directorul Medical Dr. Macovei
– Managerul Rîmbu Vasile

PS: Numărul de telefon al directorului medical este afișat pe toti pereții spitalului. Nu am intervenit la vreun general pentru a-l obține…”, a transmis tatăl fetiței care a avut nevoie de Spitalul Județean Suceava.

Managerul Vasile Rîmbu este, fără îndoială, un exemplu de profesionalism pentru multe spitale din România, iar de-a lungul anilor acesta și-a dovedit în nenumărate rânduri priceperea și devotamentul.

 

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.