Au fost controale de amploare ale inspectorilor ANPC, în ultimele zile, în judeţul Timiş. Vizate au fost restaurantele şi fast food-urile din zonă. Complexului Studenţesc din Timişoara, la început de an şcolar: avea alimente expirate, mizerie şi gândaci. Asta au găsit inspectorii în unităţile verificate, iar pentru asta au dat 13 amenzi, în valoare totală de 160.000 de lei.

Mai multe restaurante şi fast food-uri din Timişoara sunt invadate de gândaci. În plus, mizeria de nedescris şi produsele expirate completează „meniul” din care se înfruptă elevii în fiecare zi de şcoală.

Amenzi de peste 160.000 de lei în urma controlului ANPC

13 operatori economici s-au ales cu amenzi ce însumează peste 160.000 de lei. În cazul a cinci unități s-a decis întreruperea prestării serviciilor. De asemenea, comisarii au cerut distrugerea alimentelor expirate.

Inspectorii ANPC au găsit nereguli grave şi în 5 hipermarketuri din Gorj. Vorbim despre produse expirate sau ţinute în mizerie, legume şi fructe mucegăite şi vitrine frigorifice cu praf şi insecte. Acolo au fost aplicate amenzi în valoare de 80.000 de lei, iar 3 dintre unităţi au fost închise până la remedierea problemelor, scrie observatornews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.