Afaceristul sucevean Ștefan Mandachi organizează o nouă întâlnire la Metrul de Autostradă construit de el pe raza localității Cumpărătura. Mandachi a anunțat că întâlnirea va avea loc de Ziua Unirii Princioatelor Române, adică vineri, 24 ianuarie, începând cu ora 15:00.

Afaceristul a subliniat că această întâlnire este efectul scrisorii pe care a trimis-o către premierul Ludovic Orban și la care nu a primit niciun răspuns.

Pe de altă parte, Mandachi a precizat că a înregistrat la OSIM denumirea de „Băgător în seamă”.

Redăm integral mesajul suceveanului:

„Era și timpul să recunosc că sunt un… Băgător în seamă ))

Stop! Gata cu incertitudinea, nu vă mai agitați, s-a clarificaaat!

Declarație pe propria răspundere: sunt Bă’ gător în seamă și cu asta basta (aici includeți voi toată colecția de atribute: țăran, umblu după reclamă și atenție etc. Nu mai repet). Ca atare, să aveți asta în vedere pe viitor, când îmi voi exercita atribuțiile funcției. Am încheiat și subiectul ăsta, da? Ca să priceapă și analiștii anchilozați cu telefonul în mână pe colacul de wc, până ce le-amorțesc copitele.

Și ca să fiu asumat până la capăt, m-am asigurat că nu atentează nimeni la titlul solemn cu care m-am încununat: AM ÎNREGISTRAT DENUMIREA CA MARCĂ ÎNREGISTRATĂ LA OSIM. Ca nu cumva să se găsească alți ”nebăgători în seamă”, alți deontologi-neprihăniți și făpturi imaculate, pe care să-i pună păcatu’ să se ia de emblema mea!

Prin urmare, dacă aveți tentative să-mi jecmăniți invenția, o să plătiți taxă ”de jmecher” la băiatu’ și nu-i exclus să vă treziți cu vreun proces. (rețineți, am avocat puternic!). Nu glumesc, cerere de înregistrare marcă OSIM 2020/00358. Prin urmare, maximă atenție cu băgarea-n seamă. În viitor poate să vă coste )) Și acum să-i văd pe ăia care se tăvălesc, cum se vor abține! Ai’ ai’ ai’… mă umplu de cash!

Și ca să-mi practic meseria, pe 24 ianuarie 2020, de Mica Unire, voi fi la datorie. Cum unde? La 1 Metru de Autostradă (Suceava, Cumpărătura). Ora? Parcă n-ați ști… Deja e clasică: ora 15:00. De ce merg acolo? E foarte simplu: am întrebat Guvernul dacă are ceva noutăți cu privire la autostrada de la noi și m-a pus pe silent. Poate își imaginează că ne-am mutat cumva din Moldova… Dar noi tot aici stăm, n-am plecat. Recunosc, sunt și nervos deoarece mi-e tot mai clar că peticul ăsta de beton va rămâne singura autostradă a Moldovei (cea mai săracă regiune a României).

Probabil că de la București nu se vede suficient de clar borna ”kilometrică” de la metrul de autostradă, așa că m-am gândit ca vineri să facem borna… UN PICUȚ MAI VIZIBILĂ. 😉 😉 😉

Ce facem acolo? Fiecare face ce vrea… (eu de pildă, încă mă mai gândesc…) dar ceilalți pot să scrie o scrisoare pt. guvern, poate lor le răspunde… Foi și pixuri aduc eu. Aaa, și cutie poștală, era să uit : ))) Mă rog, important e să fim acolo.

Nu facem hore patriotice de Ziua Unirii. Doar ne întrebăm retoric ce-ar zice Cuza dacă ar vedea că după 162 ani, Moldova e conectată cu Țara Românească prin aceeași rețea de drumuri ca-n 1859… Și mai am o curiozitate personală: dacă mai există muritori care încă vor autostradă?! Dacă da, le strâng mâna, facem o poză și plecăm acasă. Atâta, câteva minute, nimic mai mult.

Observ că au cam dispărut doritorii de autostrăzi. E greu să mai strigi când nu te-ascultă nimeni, dar dacă mai existăm câțiva zăpăciți, eu zic să fim #unPICUȚmaiVIZIBILI.

p.s.1: ORICINE e binevenit.

p.s.2: Nu mai sper la mii de oameni (cum puneam botu’ pe vremuri, când eram mai tânăr) dar dacă suntem 10-20 de inși care ÎNCĂ mai visăm la normalitate, eu sunt împăcat… Vineri, 24 ianuarie 2020, ora 15:00, Cumpărătura, Suceava. Pentru că nu se mișcă absolut nimic.

Cu drag, BÎS”, a scris Ștefan Mandachi pe Facebook.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.