Ștefan Mandachi și-a început conferința de presă de vineri, 15 martie, prin a mulțumi presei pentru faptul că i-a transmis mesajul în mod obiectiv și că datorită acesteia ideea sa a fost cunoscută de o lume întreagă.

„Vreau să mulțumesc în special presei pentru că a făcut posibil ca mesajul meu să fie viral. Am făcut Facultatea de Drept, am studiat despre puterea în stat, mi-am dat licența în domeniu, titlul fiind: <<Suveranitatea de stat>>, însă nu mi-am imaginat niciodată că presa poate să aibă o asemenea putere în România. Sunt copleșit de importanța pe care mi-ați acordat-o și vreau să vă mulțumesc în mod deosebit”, a declarat Ștefan Mandachi.

Nu este de neglijat nici că, pe lângă metrul de autostradă construit și mobilizarea a milioane de români din toate colțurile lumii, afaceristul bucovinean a printat 3 milioane de afișe cu mesajul „România vrea autostrăzi”.

Trebuie menționat că publicația Suceava L!VE a fost prima din județ care a scris despre demersurile lui Mandachi,  ulterior și alte publicații scriind despre acestea.

Datorita rolurilor sale de formare, influentare si/sau manipulare a opiniei publice este clar că presa reprezinta o putere în stat. De multe ori anumite decizii politice sau juridice au fost influențate de apariția unor informații în presă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.