Încă un an școlar s-a încheiat cu bine și cu rezultate frumoase pentru elevii de la Școala Gimnazială Coșna. Datorită acestor rezultate, conducerea unității de învățământ a decis că acești copii merită o festivitate de premiere adevărată, la care au primit diplome și cărți toți copiii de la învățământul preșcolar și primar și premianții de la gimnaziu:

Premiul I: Spînu Andrei Marian, clasa a VIII-a, Arvinte George Cristian – clasa a VII-a, Dănilă Georgiana Iuliana și Nica Sergiu Mihai – clasa a VI-a, Todașcă Roxana și Chiforescu Maria – clasa a V-a.
Premiul al II-lea: Doroftoiesei Loredana Cristina și Todașcă Mihaela Ionela – clasa a VIII-a, Sandu Teodora și Hreniuc Cosmina Florinela – clasa a VII-a, Șomodi Bianca – clasa a VI-a, Todașcă Ramona și Mutu Larisa – clasa a V-a.
Premiul al III-lea: Cristia Ana Maria, Todașcă Raluca Elena, Todașcă Darius și Ududec Sebastian, clasa a VIII-a, Florea Iulian – clasa a VII-a, Buzilă Lucia – clasa a VI-a, Dorofteiesei Iulia – clasa a V-a;
Mențiuni: Irimescu Nichituș Maria, coca Mihai Alexandru, Lostun Lidia Gabriela, Todașcă Bianca Mariana, Slăvoca Robert, Todașcă Ioana Gabriela și Pardău Alexandra – clasa a VIII-a, Todașcă Cosmin Ioan – clasa a VII-a, Groza Alina, Lostun Mirela și Lostun Petrică – clasa a VI-a, Duncă Andreea și Dănilă Ștefan – clasa a V-a.
Deși concursurile extrașcolare au fost stopate odată cu starea de urgență, elevii de la școala din Coșna au obținut mai multe premii, cu care se mândresc.
Astfel, la Concursul Național de astronomie și astrofizică „Marin Dacian Bica”, Arvinte George Cristian și Ududec Sebastian au obținut premiul I, Nica Sergiu Mihai a obținut premiul al II-lea, iar Dănilă Georgiana Iuliana premiul al III-lea. La Concursul „Terra” – mica Olimpiadă de Geografie – faza județeană, Nica Sergiu Mihai a obținut premiul al III-lea, iar Arvinte George Cristian a obținut Mențiune. La Concursul Județean de științe ale naturii „Laboratorul de acasă”, Arvinte George Cristian (inventică), Sansu Teodora și Hreniuc Cosmina Florinela (experimente interdisciplinare) au obținut premiul I, Slăvoca Robert, Pop Liviu și Ududec Sebastian (inventică), Arvinte George Cristian, Sandu Teodora și Hreniuc Cosmina Florinela (comunicări științifice), Todașcă Mihaela Ionela și Cristia Ana Maria (experimente interdisciplinare), Pardău Alexandra și Lostun Lidia (experimente interdisciplinare), Lostun Mirela și Dulubei Tonia (experimente interdisciplinare) au obținut premiul al II-lea, iar Spînu Andrei Marian (experimente interdisciplinare), Șomodi Bianca și Candrea Ștefania (experimente interdisciplinare) au obținut premiul al III-lea.
Au fost și câteva participări la manifestări la manifestări folclorice, iar banda de căprițe a luat locul I la Concursul regional „Tradiții și obiceiuri de Crăciun” – Dorna Arini, iar Dorofteiesei Iulia și Todașcă Iulian au primit diplomă de excelență pentru virtuozitatea dansului țigănesc.
Premiul de onoare al Școlii Gimnaziale Coșna a fosta cordat anul acesta elevei Dorofteiesei Loredana Cristina, din clasa a VIII-a, un copil deosebit și talentat, cu care școala și întreaga comunitate se mândrește.
„Avem copii buni, frumoși, talentați și este o bucurie să-i vedem cum cresc și înfloresc sub ochii noștri. Au crescut mari și și-au luat rămas bun, în cadru festiv, absolvenții clasei a VIII-a, un colectiv minunat, cu copii harnici, talentați, minunați. Ne va fi dor de ei! Le dorim urcuș frumos în viață și să nu uite nicicând că noi îi așteptăm să se întoarcă, măcar din când în când, acasă.
Mulțumiri distinselor cadre didactice pentru dăruire și implicare. Mulțumim, dragi părinți pentru întreaga colaborare și sprijinul acordat, mai ales că acest învățământ online a fost o provocare pentru toți. Felicitări, dragi elevi, tuturor, pentru rezultatele muncii voastre, felicitări absolvenților clasei a VIII-a pentru rezultatele foarte frumoase la Evaluarea Națională.
Sănătate, optimism, bucurii să aveți și o binemeritată «Vacanță plăcută!»”, a transmis directorul școlii, prof. Ofelia Mărioara Arvinte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.