Cu ocazia Zilelor Casei Corpului Didactic (CCD) „George Tofan” Suceava, care se desfășoară în perioada 3-10 noiembrie 2017 în diferite locaţii, instituția de învățământ propune diverse manifestări culturale.

Directorul Casei Corpului Didactic “George Tofan” Suceava, profesor Manuela David, a precizat, luni, într-un comunicat de presă, că Zilele Casei Corpului Didactic “George Tofan” Suceava încep vineri, la orele 11,00, la Muzeul de Istorie Suceava cu vernisajul expoziţiei de pictură “99 + 1 = 100”, realizată de copiii de la Așezământul Sfântul Ierarh Leontie  Rădăuți în cadrul Atelierului de pictură Vasile Popescu, la care va participa criticul de artă dr. Olimpia Tudoran Ciungan de la Muzeul Național Brukenthal Sibiu.

Duminică, 5 noiembrie 2017, începând cu orele 10,00, la Școala Gimnazială „George Tofan” Bilca va avea loc o manifestare comemorativă “GeorgeTofan (1880 – 1920 – 2017)”, iar luni, de la ora 10,00, la sediul la CCD “George Tofan” Suceava va avea loc lansarea volumului Sub semnul Clepsidrei, ce poartă semnătura profesorului Luiza Butnaru, fost director al acestei instituţii.

 CCD „George Tofan”

CCD „George Tofan”

Manifestările incluse în cadrul Zilelor Casei Corpului Didactic”George Tofan” Suceava continuă miercuri, 8 noiembrie, de la orele 18,00, la Teatrul Municipal “Matei Vișniec” Suceava, cu o conferință intitulată “Mentorul care inspiră”, urmată de la ora 19,00, de prima reprezentație a piesei de teatru “Trei surori”, de A. P. Cehov, în regia  Catincăi Drăgănescu, o producție PunctArt în colaborare cu Teatrul Matei Vișniec Suceava.

 

Zilele CCD Suceava se încheie vineri, 10 noiembrie 2017, cu workshop-ul “Mentorul care inspiră”, organizat la Școala Gimnazială George Tofan Bilca.

Casa Corpului Didactic George Tofan Suceava are misiunea de a promova inovaţia şi mişcarea pentru reformă, de a asigura cadrul general necesar dezvoltării personale şi profesionale a personalului didactic din învăţământul preuniversitar sucevean.

Directorul  CCD „George Tofan” , Manuela David a fost numită pe această funcţie printr-o adresă a Ministerului Educaţiei, începând cu data de 22 iunie 2016.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.