Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava i-au fost alocaţi 577 de mii de lei, pentru a comanda 392 de manuale de pe care vor învăța elevii în toamnă.

La depozitul de carte al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava au ajuns o parte dintre manualele pentru anul școlar ce va începe în toamnă.

”Instituţia a contractat 20 de edituri care vor furniza manuale noi în anul şcolar următor. Cinci dintre acestea au adus integral comanda la sediul inspectoratului. Suma alocată de Ministerul Educaţiei Naţionale pentru manualele elevilor suceveni, pentru anul şcolar 2014-2015, este de 577 de mii de lei”, a precizat Laura Hacman, purtător de cuvânt al IŞJ.

Inspectoratul Şcolar Suceava a cerut, pentru anul şcolar care urmează, 392 de titluri. Pentru clasele I şi a II-a, din toamnă, Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) vrea manuale atât în variantă tipărită, cât şi în format digital. Pentru celelalte clase, achiziţionarea manualelor şcolare se face de către IŞJ Suceava, în baza solicitărilor unităţilor de învăţământ.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.