Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a informat în conferința săptămânală de presă de miercuri, 12 mai, că Primăria Suceava, împreună cu Direcția de Sănătate Publică, organizează în acest weekend un maraton de vaccinare anticovid la centrul din sala de sport a Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” din oraș.

Potrivit edilului, programul de vaccinare va fi de vineri dimineață, de la ora 8.00, până duminică la ora 20.00, inclusiv pe parcursul nopților de vineri și sâmbătă.

Trebuie precizat că imunizarea se va face cu serul Pfizer BioNTech, iar cei care doresc se pot prezenta la centru doar cu buletinul, fără a fi necesară programare.

De altfel, de menționat este faptul că acest vaccin se poate administra și adolescenților cu vârsta între 16 și 18 ani, cu condiția ca aceștia să vină la centru însoțiți de unul dintre părinți.

Primarul Ion Lungu a făcut apel la suceveni să se vaccineze în număr cât mai mare „pentru a reveni cât mai curând la normalitate”.

Totodată, edilul a precizat că până miercuri, 12 mai, 28,35% dintre persoanele eligibile din municipiul Suceava s-au vaccinat împotriva coronavirusului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.