Specific PSD Suceava, care se întâlnește cu liderii naționali pe la pensiuni prin județ, la apusul soarelui, fără presă și fără o transparență în comunicare, și joi, 3 februarie, Ciolacu este prezent în județul Suceava.

Se vede cu primarii PSD, iar ca să bifeze și postarea pe Facebook pe ziua de azi, a făcut o vizită la fabrica de încălțăminte „DENIS”.

„Fabricat în România” rămâne conceptul nostru economic principal! Cele 4 programe de sprijin care au fost recent lansate vin tocmai să susțină acest proiect!

Sunt mândru că astăzi l-am cunoscut pe Ilie Cornea, un antreprenor din Suceava, care a construit de la zero nu doar o fabrică de încălțăminte, ci a reușit să formeze o adevărată comunitate cu cei 400 de angajați.
Sunteți o inspirație pentru noi toți”, a scris Ciolacu.
E drept, când a mai fost fost oficial pe aici, Ciolacu a încurcat mai multe nume din PSD Suceava, iar acum, se pare, a început să se încurce și numele celui de-al doilea subprefect PSD.
Uitați ce v-au anunțat psd-iștii suceveni înainte de Crăciun! Se schimbă schimbarea!
Apropo, bine ați revenit în Bucovina, domnule Ciolacu! Frumoasă conferință de presă! De interes problemele ridicate de primari!

Rumenit proțapul!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.