Cântărețul Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus și a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București. Artistul în vârstă de 60 de ani știa că este suspect, dar aștepta verdictul final al medicilor.

Marcel Pavel a fost foarte activ în ultima perioadă de timp. Cu toate acestea, în ultimele zile, starea lui începuse să se degradeze.

Surse medicale au dezvăluit mai multe informații despre starea de sănătate a cunoscutului interpret.

Cadrele medicale care se ocupă de Marcel Pavel au explicat că artistului i s-a administrat deja un tratament împotriva bolii respiratorii provocată de noul virus, care a fost depistat la sfârșitul anului trecut, în Wuhan.

Marcel Pavel nu a fost asimptomatic. Primele simptome au apărut în timp ce se afla pe platoul de filmare de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel, înainte să fie dus la spital cu izoleta.

În mod normal, ar trebui ca toate persoanele cu care Marcel Pavel a intrat în contact – inclusiv membrii familiei sale – să fie plasate în izolare, pentru a putea preveni răspândirea virusului.

În plus, artistul a avut câteva apariții TV. El a apărut în emisiuni precum „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, dar şi la „Teo Show“, de la Kanal D, unde a mers pentru a-și promova o piesa recent lansată.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.