Duminică, 28 iulie, va avea loc „Ziua comunei Iacobeni”. Evenimentul se va desfășura pe Stadionul Iacobeni, începând cu ora  13:00. Primarul Viorel Maxim va fi cel care va deschide evenimentul și va premia cuplurile de aur, dar și pe părinții copiilor nou-născuți, precum și pe sportivii cu rezultate deosebite.

„Această zi, de mare sărbătoare pentru comuna noastră, va fi marcată așa cum se cuvine. Am pregătit un spectacol deosebit, cu interpreți de mare valoare și pentru toate gusturile, care să-i încânte pe localnicii din Iacobeni, dar și pe toți cei care doresc să ni se alăture. De asemenea, așa cum se cuvine, ne vom arăta respectul față de bătrânii comunei care sărbătoresc nunta de aur, față de tinerii părinți, dar și față de sportivii care au obținut rezultate deosebite”, a declarat primarul comunei Iacobeni, Viorel Maxim.

Atmosfera va fi întreținută de tinere talente, dar și de artiști cunoscuți și conscrați, între care Laura Olteanu, Ovidiu Homorodean, Dya, Ioana Petran, Ionuț Candrea, Doina și Ciprian Petroaie și Laura Erhan. Din program nu vor lipsi nici David și Miruna Țăran, Teodora Negrea și Elisabeta Morar, precum și nici Ansamblul ARCANUL al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava și Ansamblul Folcloric „Flori de Mină”.

Ziua comunei Iacobeni se va încheia la ora 21:30 cu un grandios foc de artificii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.