Primăria și Consiliul Local Moara organizează duminică, 18 august 2019, Ziua Comunei Moara și Ziua Recoltei.

Evenimentele vor începe la ora 12:00, când în fața publicului vor evolua tinere talente din comuna Moara, la ora 13:00 este programată o slujbă religioasă, iar la ora 13:30 vor fi premiate cuplurile care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie. Începând cu ora 14:00 este programat un spectacol de muzică popular unde voia bună va fi asigurată de interpreți îndrăgiți de folclor.

„Avem deosebita onoare de a vă invita duminică, 18 august 2019, începând cu ora 12:00, pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale Moara Nica, unde va avea loc a II-a ediție a Zilei Comunei și Recoltei. Vă invităm să vizitați expoziția de produse tradiționale și produse agricole ale gospodarilor din comuna Moara. Veți degusta împreună cu noi bunătățile preparate de bacii de la stânile din comuna Moara, produse apicole, produse de patiserie și cofetărie, produse legumicole și produse de pepinieră, produse agricole. De asemenea, va fi organizată o expoziție de obiecte și produse tradiționale și una de artă tradițională.
Ne vom veseli cu Ansamblul Artistic «Ciprian Porumbescu» Suceava, Alexandru Brădățan și Andreea Haisan, Viorica Duceac, Grupul folcloric «Călineștii Țării Maramureșului», Grupul Folcloric «Dor» din Moara, Corul bisericesc din Moara și altii. Vă așteptăm cu drag”, a transmis primarul comunei Moara, Ferdinand-Eduard Dziminschi.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.