Interpreta de muzică populară Maria Cârneci a dezvăluit în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Teo Show” despre momentele cumplite după moartea soțului ”Plâng pur și simplu, mă descarc”.

Cu o carieră de peste 40 de ani în industria folclorului, Maria Cârneci a dezvăluit în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Teo Show” despre momentele cumplite după moartea soțului.

 

Maria Cârneci despre momentele cumplite după moartea soțului ”Plâng pur și simplu, mă descarc”

 

Maria Cârneci s-a despărțit de soțul ei, Romulus Petrescu, în luna noiembrie a anului 2019.

După moartea soțului său, artista nu reușește să-și găsească alinarea și a ales să se retragă din lumina reflectoarelor.

Îndrăgita cântăreaţă şi-a spus durerea la ”Teo Show”.

Vedeta a mărturisit că e vorba de o durere care nu trece nicodată și că nu este împăcată nici acum cu ideea că a rămas singură. Asta deși familia o ajută mult să se bucure în continuare de viață. Maria Cârneci își găsește alinare în fiul, nora și nepoatele ei, aceștia îî dau putere să meargă mai departe.

Interpreta de muzică populară a dezvăluit că de foarte multe ore pune capul pe pernă cu lacrimi în ochi, după moartea persoanelor dragi din viața ei.

”Cred că acolo unde e, îmi dă putere și speranță. Nu mai e cum a fost și nu o să mai fie niciodată pentru că nici nu era vremea să plece dintre noi. Mă uitam și cum să spun, poți să ai bani, palate și miliarde, dar nu ai nicio putere. Cu ce am putut să-l ajut. Îl priveam când imi spunea ultimele cuvinte. Mi-e dor, caut, vreau să asemăn chipul lui, delicatețea lui cu care vorbea cu cineva.. nu mai e umărul pe care plâng, un sfat pe care să mi-l dea. Era un om în care aveam încredere”, a spus artista vizibil emoționată. 

Care sunt cele mai mari regrete ale artistei

”Regret și am regretat și o să regret toată viața, dispariția în primul rând a celor mai dragi persoane din viața mea, a părinților, a celor doi frați, a socrilor, a jumătății sufletului meu. Eu când mă întorc de la filmări, tot singură sunt. Plâng pur și simplu, mă descarc, și-mi revin, dar din principiu, chiar dacă viața m-a incercat, Dumnezeu m-a ajutat și nu am vrut să mai încarc și oamenii cu ce simt eu în sufletul meu”, a precizat aceasta.

Maria Cârneci mai are un mare regret ”Dacă aveam o fată poate cânta. Totuși să nu-l mânui pe Dumnezeu, dacă ar fi sa trag o linie eu am avut noroc, în primul rând am avut noroc de bărbat calumea, de socrii calumea, de familie frumoasă, de copil cuminte.”, a mai spus artista, potrivit kanaald.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.