Marian Andronache, candidatul PMP pentru funcția de primar al municipiului Suceava, a votat la secția din cadrul Universității „Ștefan cel Mare”, în jurul orei 9:30, însoțit de colegii de partid.

La ieșire, candidatul PMP a declarat că a votat pentru reînnoirea clasei politice, cu mențiunea că aceasta trebuie să înceapă acum, de la alegerile locale, și nu de la cele parlamentare.

„Am votat pentru dispariția acelui limbaj de lemn din politică, în special cea din administrația locală. Am votat pentru transformarea Sucevei într-un oraș european, în care cetățenii să fie respectați. Am votat pentru o Suceava modernă și pentru confortul locuitorilor ei”, a concluzionat Marian Andronache, candidatul PMP pentru Primăria Suceava.

 

Președintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a votat la ora 8:30 la Colegiul Național Petru Rareș, împreună cu soția sa. Acesta a afirmat că a dat un vot pentru o reformă în administrația locală și județeană. „Am dat un vot pentru o reformă în administrația locală și județeană. Votul meu a mers spre oameni noi care să facă viața sucevenilor, a copiilor noștri mai frumoasă. Nu în ultimul rând, am dat un vot pentru o reformă reală, echilibrată, a județului Suceava. Sper ca tot mai mulți suceveni să procedeze cum am procedat și eu astăzi”, a conchis Corneliu Popovici.

Candidatul PMP pentru Consiliul Județean Suceava, Ioan Bogdan Codreanu, a votat în localitatea sa natală, Pojorâta.

DSC_0772 DSC_0785 DSC_0780 DSC_0726 DSC_0724

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.