Marian Andronache, președintele PMP Suceava, a declarat, într-o conferință de presă, că formațiunea politică va vota pentru învestirea Guvernului Cîțu. Acesta a subliniat că parlamentarii PMP vor vota învestirea noului Guvern, întrucât România are nevoie de stabilitate.

Andronache a adăugat că între PNL și PMP există un protocol de colaborare politică conform căruia Guvernul se angajează să pună în aplicare proiectele de dezvoltare a României promovate de PMP.

„PMP crede în nevoia constituirii unui pol anti-PSD, în contextul ratării obiectivului alegerii primarilor în două tururi de scrutin, iar unitatea forțelor de centru-dreapta este foarte importantă în perspectiva alegerilor din 2020”, a declarat Marian Andronache, președintele PMP Suceava.

Acesta a adăugat că țara se află într-o criză politică care afectează activitatea tuturor instituțiilor statului și dacă se ia în calcul și  epidemia de coronavirus poate duce la un dezastru economic și social cu repercusiuni irecuperabile.

„Considerăm că și PSD și PNL trebuie să țină cont de nevoile românilor și să lase lupta politică în planul doi. Nevoia de anticipate nu există în momentul acesta și totul este un circ, este o luptă pentru putere și pentru conservarea unor procente pe care cred ei că le au în momentul acesta”, a subliniat Andronache.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.